Sastamalan 4H-yhdistys järjestää kerhoja, kursseja ja retkiä

Ajankohtaista

[1-10] [11-12]
Hae oma kerhopaikkasi Kerhot-sivulta. Kerhot alkavat porrastetusti syyskuun alussa, mikäli kerhoon on ilmoittautunut vähintään 8 kerholaista. Tarkemmat tiedot liitteessä.
Kulku kahvilaan Valkaman kadun puolella olevan teranssin kautta. Juhannusaattoa ja -lauantaita lukuunottamatta kahvila on auki joka päivä Ma-Pe klo 10-17, La Klo 10-16 ja Su klo 12-16. Kahvilassa myytävät tuotteen ovat nuorten leipomia. Kannattaa poiketa.
Jaana Kiuru on toiminut 4H-yhdistyksen kantavana voimana pitkään. Kiuru vastaanotti 4H-luottamushenkilöstipendin valtioneuvoston juhlasali Smolnassa 5.4.2019
Suomen 4H-säätiön myöntämä Alueellinen 4H-stipendin monipuolisesta ja tuloksellisesta työstä 4H:n hyväksi luovutettiin Oona Saarelalle. Osuuspankki Sastamalan stipendit saivat Sanni Mäkipää ja Sara Jokihaara, Mouhijärven osuuspankin stipendin sai Saana Uusi-Rauva, Satakunnan Osuuspankin stipendin sai Linda Soini, Huittisten Säästöpankin stipendin sai Jenni Kiviranta, Metsänhoitoyhdistys Pirkanmaan tuplastipendin sai vuoden 2018 kerhoksi valittu Stormin 4H-kerho, Lions Club Sastamalan stipendit saivat Lotta Korpela ja Emma Saarela, Lions Club Kiikan stipendin sai Johanna Koivuniemi. MTK Vammalan stipendin sai v.2018 Sastamalan 4H-yrittäjäksi valittu Sarita Penttilä, joka vastaanotti oman stipendinsä jo aiemmin MTK:n omassa kevätkokouksessa. Lumiveistoskisan voittanut Suvi Saarela palkittiin tuotepalkinnolla.
Tietosuojaselosteet (27.11.2018)
Tietosuojaselosteet löytyvät liitteistä
Kerhojen syyskausi on ohittanut puolivälin ja on aika kerätä kerhojen osallistumismaksut. Maksu on 40 euroa syyskaudelta ja 20 euroa kevätkaudelta. 4H-jäsenille kerhot ovat edelleen ilmaisia. Jos olet hukannut jäsenmaksusi ja haluat uuden laita siitä tietoa sähköpostiin outi.jokela@4h.fi
Oman kerhosi alkamispäivän löydät etusivun yläosan orassista palkista Kerhot
RSS ATOM