Sastamalan 4H-yhdistys järjestää kerhoja, kursseja ja retkiä

Ajankohtaista

Etsime kerhonohjauksesta kiinnostuneita yli 13 -vuotiaita henkilöitä ohjaamaan kerhoja Sastamalan alueella. (alle 15-vuotiaat toimivat apuohjaajina), yläikärajaa ei ole. Kerhonohjaajaksi pääsee käymällä Osaava kerhonohjaaja -koulutuksen. Ohjauksesta saat paitsi hyvän harrastuksen myös arvokasta työkokemusta. Lisäksi kerhonohjauksesta saat kerhonohjaajapalkkion ja merkinnän CV:hen tulevaisuutta varten. Seuraavissa paikoissa tarvitaan kerhonohjaajia: Vammalan Seukku, Sammaljoen Sampola, Vähähaaran Kotiseututalo, Kaukolan Kylätalo, Uotsolan Puukoulu ja Stormin koulu. Tartu tilaisuuteen ja tule meille kerhonohjaajaksi! Lisätietoja voit kysellä Outilta p.040 5737585
Paikka on Leirikartano. Sinä yli 13 -vuotias, jos pidät lapsista, tule kerhonohjhaajakurssille. Aiempaa 4H-kokemusta ei tarvita. Lisätietoja liitteesä.
Kahvila sijaitsee osoitteessa Valkamakatu 1 ja palvelee Herra Hakkaraisen Talon asiakkaiden lisäksi muitakin asiakkaita. Käynti terassin kautta, Valkamankadulta heinäseipäiden vierestä. Aukioloajat: Ma-Pe klo 10.30-17 ja La klo 10-16. Tervetuloa herkuttelemaan nuorten leipomilla korvapuusteilla ja muilla leivonnaisilla sekä jäätelöllä!
Paikalliset jäsenetuliikkeet löytyvät Kerhot -sivulta
Tietosuojaselosteet (27.11.2018)
Tietosuojaselosteet löytyvät liitteistä
RSS ATOM